Trouwen in Italie
Trouwen in Italie

PRATI PIANI, RUST EN RUIMTE IN LIGURIA ITALIE

De combinatie van rust en ruimte, genieten van de natuur, wandelen, maar ook een bezoek aan het strand en diner of lunch in één van de nabijgelegen dorpjes. Vlak onder het hoogste punt van de Monte Grande, die deel uitmaakt van de Alpes Maritimes ligt op 1100 meter het landgoed Prati Piani, dat vlakke weiden betekent. Op het 7 ha grote landgoed, ooit het buitenverblijf van een pastafabrikant en zijn familie, staan drie gebouwen. Een villa, een bediendenwoning, die uit twee aparte verblijven bestaat, en een boerderij. De laatste decennia is dit complex in gebruik geweest als hotel, het staat dan ook in de omgeving nog steeds bekend als Albergo Prati Piani. Het landgoed is uitermate geschikt voor feesten, partijen en huwelijken. Zie ook www.pratipiani.com voor info over het landgoed.

Prati Piani is ideaal voor groepen. Of het nu gaat om bedrijfstrainingen, bedrijfsuitjes, familie reünies of bruiloften, Prati Piani is de locatie. Wij hebben in totaal de beschikking over 20 slaapkamers, waarvan 17 twee persoons en 3 één persoons. Voor groepen kunnen wij vele zaken regelen.

Te denken valt aan: vervoer naar en van het vliegveld, excursies in de omgeving, wandelingen in de bergen met een ervaren gids, trouwen in het gemeentehuis en in het romantische kerkje van Carpasio (zie voor trouwfoto's Andre & Monica , catering van koud buffet tot vijf gangen maaltijd in ons eigen restaurant,etc., etc.

HOME
OVER ONS
DE BRUILOFT
WAAR
ANDERE BRUILOFTEN
FILM
CONTACT