HOME

CONTACT
Ons huwelijk
Ons huwelijk

ONS HUWELIJK

Wat hebben wij gedaan? We hebben, van te voren, een trouwwebsite (zie www.leukpaar.blogspot.com) gemaakt waar men met elkaar kon kennismaken.

We hebben iedereen op zaterdag ingevlogen, met huurbusjes naar Prati Piani gereden en met een welkomstdrankje ontvangen. Later op de avond was er een uitgebreide BBQ en werd er gegegeten, gedronken, gezongen en gedanst. Zondag kon iedereen doen waar zij zin in hadden. Sommigen hadden onder elkaar geregeld dat ze een tour gingen maken in de buurt, anderen relaxten bij het zwembad.

Op maandag, de grote dag, werd een witte originele Fiat 500 voorgereden om de bruid te vervoeren. De ceremonie zelf was geweldig, de burgemeester, in vol ornaat, probeerde mijn achternaam uitspreken. Hij had er weken op geoefend! Na de ceremonie naar het plaatselijke restaurant waar wij onze receptie hielden. Het hele dorp genoot mee en spontaan werd er muziek gemaakt. 's Avonds op het landgoed uitgebreid gegeten en cadeaus uitgepakt. Op een gegeven moment had iedereen ballonnen met wenskaarten die de lucht ingingen. Er was een band geregeld die blues en jazz speelde en er werd tot in de kleine uutjes gedanst .

Dinsdag lekker bijkomen en rond 17 uur ging iedereen met een blij en voldaan gevoel naar Nice om daar het vliegtuig weer naar huis te pakken.