HOME

CONTACT
Andere bruiloften bij Prati Piani

ANDERE BRUILOFTEN

Dennis & Monique. Wij wilden allebei wel trouwen maar dan geen poespas. En toen kwam ik terecht bij Prati Piani. Een prachtige omgeving. Kaya (onze boxer) had een lint om de nek met de ringen. Toen wij het gemeentehuis uit kwamen stonden er allemaal mensen met rijst te gooien. En van het dorp kregen wij een fles champagne aangeboden. Het was een onvergetelijke dag.

Imre & Wilma Wij hebben een "fantastico" week gehad met familie in de fattoria met als hoogtepunt dat wij symbolisch gingen trouwen! Lekker eten bij Il Ponte in Badaluco - schitterend weer en een prachtig pand met vele terrassen voor diverse gezeldschappen. - op een berg waar iedereen kan genieten. Bedankt Andre voor alle hulp met een van de mooiste herinningen van ons (en onze gasten) leven!

Robin & Marleen Na een lange zoektocht hebben wij een bijzondere locatie gevonden voor ons huwelijk: Prati Piani. Na een kennismaking in Nederland hebben we de plannen concreet gemaakt en hebben we besloten om deze belangrijke dag in ons leven te houden op het landgoed van Andre & Monica en te trouwen in het romantische en pittoreske dorpje Carpasio.Wij kijken terug op een geweldige week waar we met onze vrienden en familie ons 200% thuis hebben gevoeld op dit unieke stukje Italie. Andre & Monica hebben ervoor gezorgd dat de week en onze huwelijksdag de rest van ons leven niet meer weg te denken is uit onze herinneringen.